Diensten2018-03-22T09:18:35+00:00

Onze dienstverlening

Sinds 2003 heeft Finavista een trackrecord opgebouwd in het projectmatig realiseren van aantoonbare resultaten. Of het nu gaat om klantgerichte processen, digitalisering, het slim inzetten van data of specifieke oplossingen voor financiële dienstverleners: resultaat voor de klant, kwaliteit en een transparante werkwijze staan bij ons altijd centraal.

Klantgericht | Digitaal | Datagedreven

Hoe ‘smart’ is de operatie van uw organisatie?
Wij bouwen samen met onze opdrachtgevers aan slimme bedrijfsoperaties: Smart Operations. In deze agile ingerichte operaties staat de ‘customer journey’ centraal en wordt optimaal gebruikgemaakt van de actuele mogelijkheden van data en digitalisering.

Het inrichten van processen en services met als focus het creëren van toegevoegde waarde voor uw klanten.
Het digitaliseren van processen en diensten om uw klanten optimaal te bedienen en maximale efficiëntie te bereiken als basis voor verdere groei.
Het creëren van toegevoegde waarde voor uw operatie en klanten door data te ontsluiten, te converteren, te optimaliseren en slim in te zetten.

Maatwerk voor Financial Services

De financiële branche heeft te maken met een sterke consolidatiebeweging, continu veranderende wetgeving en toenemende druk op innovatie. Financiële dienstverleners helpen we deze uitdagingen te overwinnen met gespecialiseerde oplossingen op het gebied van productrationalisatie, implementatie van wetgeving en productinnovatie.

Vereenvoudiging van het IT-landschap en productportfolio om klanten optimaal en efficiënt te kunnen bedienen.
Het vernieuwen en continu verbeteren van producten en diensten door uit te gaan van de ‘voice of the customer’.
Het implementeren van wet- en regelgeving zonder dat uw lopende operatie zwaar wordt belast of uw ICT-afdeling overuren moet draaien.