Grote migratie a.s.r.-levenpolissen

/, Nieuws/Grote migratie a.s.r.-levenpolissen

Grote migratie a.s.r.-levenpolissen

Samen met Finavista en systeemleverancier Keylane, heeft verzekeringsmaatschappij a.s.r. onlangs succesvol meer dan 51.000 levenpolissen gemigreerd en gerationaliseerd van zijn verzekeringslabel ‘Amersfoortse Verzekeringen’. Dit is de tweede van zeven grote migraties vanuit legacy-systemen naar het geïntegreerde, flexibele polissysteem van Keylane.

Pauline Derkman, adjunct-directeur a.s.r. Leven:De migratie verliep soepel en precies volgens plan, dankzij de goede inspanningen van de drie betrokken partijen. Deze innovatie stelt ons in staat kostenefficiënter te werken en onze klanten moderne diensten te bieden van hoge kwaliteit.

Vervanging van legacy-systemen en productrationalisatie

a.s.r. heeft verschillende ‘closed book’-portefeuilles die in verschillende legacy-systemen beheerd worden. De verzekeraar heeft als doel alle levensverzekeringpolissen te rationaliseren naar standaardproducten die kostenefficiënt onderhouden worden in een geïntegreerd systeem. In de komende jaren worden de overige levenportefeuilles gemigreerd en gerationaliseerd.

Finavista is specialist in datamigraties en productrationalisatie. Heeft u interesse of vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

2017-03-10T13:14:42+00:00