Over ons 2017-07-05T14:55:45+00:00

Toegevoegde waarde voor onze klanten

Onze opdrachtgevers in de financiële markt bevinden zich in een turbulente omgeving met politieke, economische, sociale en technische ontwikkelingen. Dat vergt veel van hun verandercapaciteit en vraagt veelal om gespecialiseerde en doelgerichte oplossingen.
Finavista ontwikkelt deze gespecialiseerde oplossingen in de vorm van projectmatige diensten en software-applicaties en we spelen daarbij continu in op de laatste ontwikkelingen.

Management

Finavista wordt geleid door echte ondernemers. In 2003 heeft Marcel Schenk het bedrijf opgericht en in de loop der jaren zijn Niels Creutzburg, Seher Ural en Rob van Kerpel toegetreden tot het management team. Gezamenlijk geven we richting aan Finavista en borgen we dat onze opdrachtgevers de resultaten krijgen die ze verwachten. Wilt u een keer persoonlijk kennis maken dan bent u van harte welkom voor een heerlijke kop verse koffie.

Raad van Advies

Als je midden in de materie zit dan kan het helpen als een onafhankelijk persoon af en toe kritisch meekijkt om perspectief te bieden of te klankborden. Daarom laten we ons regelmatig bijstaan door een ervaren Raad van Advies. Leden van de Raad van Advies van Finavista zijn Aad Groen, Cor Broekhuizen en Jolanda Hillebrand-Tijhuis. Gezamenlijk houden zij ons scherp.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Finavista vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. We borgen dat onze organisatie MVO-proof is, onze tooling laten we certificeren en we zorgen goed voor onze belangrijkste asset: onze medewerkers. Daarnaast sponsoren we diverse goede doelen en zijn we actief betrokken bij de ‘Week van het geld’.

Nieuws

De financiële branche ontwikkelt zich razendsnel. Daarom houden we u graag op de hoogte over onze ervaringen in de branche, klant-succes-verhalen en de laatste ontwikkelingen.

Finavista is onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor in Utrecht. Het bureau, dat hiervoor gevestigd was in Amsterdam, was zijn vorige kantoor ontgroeid. Het nieuwe kantoor is..
Samen met Finavista en systeemleverancier Keylane, heeft verzekeringsmaatschappij a.s.r. onlangs succesvol meer dan 51.000 levenpolissen gemigreerd en gerationaliseerd van..
In opdracht van TKP Pensioen heeft Finavista de administratieve transitie van het Pensioenfonds voor de Detailhandel verzorgd en succesvol afgerond. Met circa 1 miljoen..