Financial Services | Supply Chain | Healthcare

Finavista is werkzaamin de branches Financial Services, Supply Chain en Healthcare. Met onze kennis en ervaring op het gebied van klantgerichtheid en datagedreven werken zetten we ons binnen deze sectoren dagelijks in voor het realiseren van de beste operationele performance.

Financial Services

Sinds 2003 heeft Finavista een trackrecord opgebouwd in het projectmatig realiseren van concrete resultaten voor financiële dienstverleners. Of het nu gaat om datakwaliteit, dataconversie, complexe portefeuillerationalisatie of implementatie van wet- en regelgeving: klantresultaat, kwaliteit en een transparante werkwijze staan bij ons altijd centraal.

Diensten voor financiële dienstverleners

Supply Chain

De supply chain sector is volop in ontwikkeling: dataconversie naar nieuwe ERP-oplossingen, focus op datakwaliteit en het slim inzetten van data. Stuk voor stuk onderwerpen die aansluiten bij de expertise en ervaring van Finavista. We vertellen u er graag meer over.

Diensten voor bedrijven in de Supply Chain branche

Healthcare

Zorginstellingen, ziekenhuizen en Arbo-dienstverleners zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de geleverde zorg. Kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare data is hierbij onmisbaar. Met onze expertise op het gebied van dataconversie, datakwaliteit en data governance staan we instellingen bij om hun datahuishouding te optimaliseren en data effectief in te zetten.

Diensten voor organisaties en instellingen in Healthcare