Bewezen trackrecord in Financial Services

Sinds 2003 heeft Finavista een trackrecord opgebouwd in het projectmatig realiseren van concrete resultaten voor financiële dienstverleners. Of het nu gaat om datakwaliteit, dataconversie, complexe portefeuillerationalisatie of implementatie van wet- en regelgeving: klantresultaat, kwaliteit en een transparante werkwijze staan bij ons altijd centraal.

Naast een sterke consolidatiebeweging heeft de financiële branche doorlopend te maken met veranderende wetgeving en een toenemende druk op innovatie. Om al deze ontwikkelingen effectief te kunnen verwerken zijn professionele competenties op het gebied van data essentieel.

Met gespecialiseerde diensten als productrationalisatie, dataconversie, datakwaliteit en data analytics helpen we dagelijks financiële dienstverleners met hun transformatie naar een betere operationele performance.

Diensten voor Financial Services

Een beheersbare datamigratie met aantoonbare betrouwbare data is een belangrijke sleutel tot succesvolle ingebruikname van nieuwe systemen. Productrationalisatie verhoogt de efficiency en maakt digitalisering eenvoudiger. Finavista is specialist in Data Migratie en Product Rationalisatie. Lees hier verder over wat Finavista voor uw organisatie kan betekenen.
Wist u dat 3% foutieve data binnen een bedrijf een stijging van 30% van de operationele kosten kan betekenen? Schone data draagt direct bij aan een optimale performance en klantbeleving. Lees hier meer over hoe u grip krijgt op het gebruik en de kwaliteit van uw data.
Bedrijven die nu inzetten op Data Analytics en Business Intelligence zijn de koplopers van morgen. Op actuele data gebaseerde inzichten dragen direct bij aan de performance van uw organisatie. Lees hier meer over Data Analytics en Business Intelligence.

Rationalisatie bij a.s.r. door Finavista

Verzekeringsmaatschappij a.s.r. heeft binen haar Levenbedrijf grote stappen gezet ten aanzien van het beheer van hun verzekeringsportefeuille. Sinds de lancering van het programma is ruim de helft van de polissen gemigreerd naar de nieuwe standaarden van de verzekeraar. Lees hier hoe Finavista a.s.r.heeft geholpen bij de porfoliorationalisering.

Lees verder