Bewezen trackrecord in Financial Services

Sinds 2003 heeft Finavista een trackrecord opgebouwd in het projectmatig realiseren van concrete resultaten voor financiële dienstverleners. Of het nu gaat om datakwaliteit, dataconversie, complexe portefeuillerationalisatie of implementatie van wet- en regelgeving: klantresultaat, kwaliteit en een transparante werkwijze staan bij ons altijd centraal.

Naast een sterke consolidatiebeweging heeft de financiële branche doorlopend te maken met veranderende wetgeving en een toenemende druk op innovatie. Om al deze ontwikkelingen effectief te kunnen verwerken zijn oplossingen op het gebied van integratie, standaardisatie en innovatie van producten en systemen essentieel.

Met gespecialiseerde oplossingen op het gebied van productrationalisatie, dataconversie, implementatie van wetgeving en productinnovatie helpen we dagelijks financiële dienstverleners met hun transformatie naar een betere operationele performance.

Diensten voor Financial Services

Betrouwbare data is een belangrijke sleutel tot succesvolle ingebruikname van nieuwe systemen. Lees hier meer over data migratie en wat Finavista voor u kan betekenen.
Productrationalisatie verhoogt de efficiency en maakt digitalisering eenvoudiger. Finavista is specialist in productrationalisatie en migratie.
Schone data draagt direct bij aan een optimale performance en klantbeleving. Lees hier meer over het verbeteren van datakwaliteit en hoe Finavista u kan helpen.

Wist u dat 3% foutieve data binnen een bedrijf een stijging van 30% van de operationele kosten kan betekenen? Lees hier meer over Master Data Management en over de projecten van Finavista.

Bedrijven die nu inzetten op Data Analytics zijn de koplopers van morgen. Zo kunnen de inzichten die voortkomen uit Data Analytics helpen de omzet te verhogen. Lees hier meer over Data Analytics.

Met Process Mining krijgt u objectieve, op data gebaseerde inzichten in uw bedrijfsprocessen die uw omzet kunnen verhogen. Lees hier meer over Process Mining en hoe Finavista u kan helpen.

Sinds 2003 heeft Finavista een trackrecord opgebouwd in het projectmatig realiseren van aantoonbare resultaten. Wilt u meer informatie of eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op.

Rationalisatie bij a.s.r. door Finavista

Verzekeringsmaatschappij a.s.r. heeft binen haar Levenbedrijf grote stappen gezet ten aanzien van het beheer van hun verzekeringsportefeuille. Sinds de lancering van het programma is ruim de helft van de polissen gemigreerd naar de nieuwe standaarden van de verzekeraar. Lees hier hoe Finavista a.s.r.heeft geholpen bij de porfoliorationalisering.