Healthcare – Betrouwbare data zijn essentieel

Zorginstellingen zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Betrouwbare data en Elektronische Patiënten Dossiers (EPD) zijn hiervoor essentieel. Met onze expertise op het gebied van data staan we instellingen bij in het verbeteren van hun zorgprocessen.

Diensten voor Healthcare

Een beheersbare datamigratie met aantoonbaar betrouwbare data is een belangrijke sleutel tot succesvolle ingebruikname van nieuwe systemen. Finavista is de specialist in Data Migratie in de Supply Chain branche. Lees hier verder over wat Finavista voor uw organisatie kan betekenen.
Wist u dat 3% foutieve data binnen een bedrijf een stijging van 30% van de operationele kosten kan betekenen? Schone data draagt direct bij aan een optimale performance en klantbeleving. Lees hier meer over hoe u grip krijgt op het gebruik en de kwaliteit van uw data.
Bedrijven die nu inzetten op Data Analytics en Business Intelligence zijn de koplopers van morgen. Op actuele data gebaseerde inzichten dragen direct bij aan de performance van uw organisatie. Lees hier meer over Data Analytics en Business Intelligence.
Finavista

Meer informatie?

Wilt u weten wat Finavista voor uw zorginstelling kan betekenen? Wij vertellen u graag meer! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact