Healthcare – Betrouwbare data zijn essentieel

Zorginstellingen zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Betrouwbare data en Elektronische Patiënten Dossiers (EPD) zijn hiervoor essentieel. Met onze expertise op het gebied van data staan we instellingen bij in het verbeteren van hun zorgprocessen.

Diensten voor Healthcare

Betrouwbare data is een belangrijke sleutel tot succesvolle ingebruikname van nieuwe systemen. Lees hier meer over data migratie en wat Finavista voor u kan betekenen.
Schone data draagt direct bij aan een optimale performance en klantbeleving. Lees hier meer over het verbeteren van datakwaliteit en hoe Finavista u kan helpen.

Wist u dat 3% foutieve data binnen een bedrijf een stijging van 30% van de operationele kosten kan betekenen? Lees hier meer over Master Data Management en over de projecten van Finavista.

Bedrijven die nu inzetten op Data Analytics zijn de koplopers van morgen. Zo kunnen de inzichten die voortkomen uit Data Analytics helpen de omzet te verhogen. Lees hier meer over Data Analytics.

Met Process Mining krijgt u objectieve, op data gebaseerde inzichten in uw bedrijfsprocessen die uw omzet kunnen verhogen. Lees hier meer over Process Mining en hoe Finavista u kan helpen.

Sinds 2003 heeft Finavista een trackrecord opgebouwd in het projectmatig realiseren van aantoonbare resultaten. Wilt u meer informatie of eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op.
Finavista

Meer informatie?

Wilt u weten wat Finavista voor uw zorginstelling kan betekenen? Wij vertellen u graag meer! Neem vrijblijvend contact met ons op.