Klantgericht | Digitaal | Datagedreven

Building Smart Operations

De visie van Finavista is dat bedrijven en instellingen die nu en in de toekomst succesvol zijn hun operations ‘smart’ inrichten. Finavista draagt daaraan bij door de best mogelijke operational performance voor bedrijven en instellingen te realiseren. Wij bouwen samen met onze opdrachtgevers aan slimme bedrijfsoperaties: Smart Operations. In deze agile ingerichte operaties staat de ‘customer journey’ centraal en wordt optimaal gebruikgemaakt van de actuele mogelijkheden van data en digitalisering. Dat doen we ook graag voor uw organisatie: Building Smart Operations!

Sinds 2003 heeft Finavista een trackrecord opgebouwd in het projectmatig realiseren van aantoonbare resultaten. Of het nu gaat om klantgerichte processen, digitalisering, het slim inzetten van data of specifieke oplossingen voor financiële dienstverleners: resultaat voor de klant, kwaliteit en een transparante werkwijze staan bij ons altijd centraal.

Onze diensten

Betrouwbare data is een belangrijke sleutel tot succesvolle ingebruikname van nieuwe systemen. Lees hier meer over data migratie en wat Finavista voor u kan betekenen.
Productrationalisatie verhoogt de efficiency en maakt digitalisering eenvoudiger. Finavista is specialist in productrationalisatie en migratie.
Schone data draagt direct bij aan een optimale performance en klantbeleving. Lees hier meer over het verbeteren van datakwaliteit en hoe Finavista u kan helpen.

Wist u dat 3% foutieve data binnen een bedrijf een stijging van 30% van de operationele kosten kan betekenen? Lees hier meer over Master Data Management en over de projecten van Finavista.

Bedrijven die nu inzetten op Data Analytics zijn de koplopers van morgen. Zo kunnen de inzichten die voortkomen uit Data Analytics helpen de omzet te verhogen. Lees hier meer over Data Analytics.

Met Process Mining krijgt u objectieve, op data gebaseerde inzichten in uw bedrijfsprocessen die uw omzet kunnen verhogen. Lees hier meer over Process Mining en hoe Finavista u kan helpen.

Bedrijfsprocessen kort-cyclisch verbeteren, vereenvoudigen en op elkaar afstemmen. Lees hier meer over process improvement en hoe Finavista uw organisatie hierbij kan helpen.
preview process automation
Juist toegepaste procesautomatisering biedt meer dan alleen kostenbesparing. Process Automation helpt organisatie bij het maken van bewuste keuzes, maar ook bij het implementeren van duurzame procesautomatisering.
Sinds 2003 heeft Finavista een trackrecord opgebouwd in het projectmatig realiseren van aantoonbare resultaten. Wilt u meer informatie of eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op.
preview master data management

Self assessment Master Data Management

De performance van bedrijven is steeds vaker afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte gegevens (data). Betrouwbare data, die op meerdere plaatsen binnen bedrijven gebruikt wordt (masterdata), maakt dat die bedrijven beter presteren. Middels de beantwoording van slechts 12 vragen in dit self-assessment kunt u eenvoudig vaststellen waar uw organisatie staat met het management van de kwaliteit van masterdata, oftewel Master Data Management (MDM). Tevens krijgt u inzicht in welke vervolgstappen mogelijk zijn.