Datagedreven2019-01-23T16:11:47+00:00

Data slim inzetten

Data stroomt als brandstof door elke organisatie. De kunst is om de juiste data te verzamelen, te borgen dat de kwaliteit goed is en deze om te zetten naar bruikbare en effectieve informatie. Op deze wijze kan data zowel bijdragen aan de efficiëntie van uw operatie als aan het optimaliseren van de klantbeleving.

Finavista helpt organisaties met het creëren van toegevoegde waarde voor uw operatie en klanten door data te ontsluiten, te converteren, te optimaliseren en slim in te zetten.

Data Conversie
Het implementeren van een nieuw administratiesysteem of ERP-oplossing of het samenvoegen van bestaande systemen. Allen voorbeelden van trajecten waarvoor het beheersbaar converteren van data benodigd is. Finavista helpt u dataconversies beheersbaar en aantoonbaar juist en volledig uit te voeren.
Data Quality en Data Management
Wist u dat 3% foutieve data leidt tot 30% hogere operationele kosten? Essentieel dus dat uw data op orde is en blijft. Finavista is gespecialiseerd in het valideren, schonen, verrijken en op orde houden van data. Lees hier meer over Master Data Management > 
Data Governance
Hoe zorgt u dat uw gegevens juist, volledig en actueel zijn en blijven? En wie is nu verantwoordelijk voor welke data? Finavista helpt organisaties met het implementeren van Data Governance: het besturen, managen en beheren van data met als doel waardecreatie.
Data Analytics
De hoeveelheid data groeit dagelijks met spectaculaire snelheid. Maar hoe zorgt u dat uw organisatie beschikt over de juiste data en deze optimaal weet te benutten voor de verbetering van uw operatie en klanttevredenheid? Wij helpen u graag met het analyseren en slim inzetten van uw data.

Andere Diensten

Het inrichten van processen en services met als focus het creëren van toegevoegde waarde voor uw klanten.
Het digitaliseren van processen en diensten om uw klanten optimaal te bedienen en maximale efficiëntie te bereiken als basis voor verdere groei.
Gespecialiseerde oplossingen voor financiële dienstverleners op het gebied van productrationalisatie, implementatie van wetgeving en productinnovatie.