Financial Services2018-03-22T09:13:59+00:00

Bewezen oplossingen voor financiële dienstverleners

Naast een sterke consolidatiebeweging heeft de financiële branche doorlopendte maken met veranderende wetgeving en een toenemende druk op innovatie. Om al deze ontwikkelingen effectief te kunnen verwerken zijn oplossingen op het gebied van integratie, standaardisatie en innovatie van producten en systemen essentieel.

Met gespecialiseerde oplossingen op het gebied van productrationalisatie, dataconversie, implementatie van wetgeving en productinnovatie helpen we dagelijks financiële dienstverleners met hun transformatie naar een betere operationele performance.

Portefeuille Analyse
U wilt een pensioen- of verzekeringsportefeuille overnemen of u wilt beter inzicht in hoe een portefeuille verzekeringstechnisch of administratief in elkaar zit. Finavista zorgt dat u feitelijke informatie krijgt over de inhoud en kwaliteit van portefeuilles.
Product Engineering
Finavista biedt kennis en ervaring op het gebied van het ontwerpen, implementeren en onderhouden van verzekeringsproducten. In het hele proces worden vertegenwoordigers van de klantgroep betrokken om zo optimaal aan te sluiten bij de klantbehoefte.
Productrationalisatie
Finavista is specialist in het converteren en rationaliseren van pensioen- en verzekeringsadministraties. Door  financiële producten te standaardiseren wordt niet alleen een hoge mate van efficientie gecreëerd, maar ook talloze mogelijkheden om de customer journey drastisch te verbeteren. Door gebruik te maken van Finavista’s expertise krijgt u de zekerheid dat dataconversie en productrationalisatie aantoonbaar juist verlopen.
Implementatie Wet- en regelgeving
Finavista helpt financiële dienstverleners met het doelgericht implementeren van wet- en regelgeving. Door gebruik te maken van een unieke methode en gespecialiseerde tooling worden uw operatie en ICT-afdeling minimaal belast. Wet- en regelgeving implementeren wordt zo beheersbaar, efficiënt en reproduceerbaar.

Andere Diensten

Het inrichten van processen en services met als focus het creëren van toegevoegde waarde voor uw klanten.
Het digitaliseren van processen en diensten om uw klanten optimaal te bedienen en maximale efficiëntie te bereiken als basis voor verdere groei.
Het creëren van toegevoegde waarde voor uw operatie en klanten door data te ontsluiten, te converteren, te optimaliseren en slim in te zetten.