Klantgericht2018-03-13T22:35:07+00:00

Het creëren van klantwaarde

Klantwaarde is de waarde die een klant ervaart als hij een product of dienst afneemt. Helaas is deze ervaring niet altijd optimaal. Oorzaken zijn bijvoorbeeld dat onvoldoende helder is waar de klant behoefte aan heeft, de klantbehoefte in de loop der tijd is veranderd of het klantproces wordt overschaduwd door intern gerichte activiteiten.

Finavista helpt organisaties met het ontwikkelen van een visie op een klantgerichte operatie, het inzichtelijk maken van de klantbehoefte en het inrichten van Value Streams: processen en services die zich primair richten op het creëren van toegevoegde waarde voor uw klanten.

Roadmap Smart Operations
Hoe ziet het operationeel model van de toekomst er voor ons uit en welke stappen zijn nodig om dit te realiseren? We faciliteren organisaties bij het ontwikkelen van een doelgerichte roadmap voor hun operatie van morgen.
Value Stream Scan
Waar staat uw operatie als het gaat om klantgerichte processen en het toevoegen van klantwaarde? Middels een scan maken we dit inzichtelijk en identificeren we tegelijkertijd mogelijke obstakels, verbeterpunten en kansen.
Value Stream Design
Middels onze value stream aanpak brengen we de ‘voice-of-the-customer’ in kaart en ontwerpen en implementeren we value stream processen die zich richten op het optimaliseren van de klantbeleving en het creëren van klantwaarde.
Value Stream Management
Hoe krijg je doorlopend inzicht in de beleving van klanten en identificeer je verbeterpunten? We helpen uw organisatie bij het inrichten van een objectief meet- en verbeterproces zodat uw organisatie maximaal grip krijgt op de waarde die voor klanten wordt gecreëerd.

Andere Diensten

Het digitaliseren van processen en diensten om uw klanten optimaal te bedienen en maximale efficiëntie te bereiken als basis voor verdere groei.
Het creëren van toegevoegde waarde voor uw operatie en klanten door data te ontsluiten, te converteren, te optimaliseren en slim in te zetten.
Gespecialiseerde oplossingen voor financiële dienstverleners op het gebied van productrationalisatie, implementatie van wetgeving en productinnovatie.