Het gespecialiseerde consultancybureau Finavista introduceert de Smart Software Suite, een No-Code platform wat zich specifiek richt op het ontwikkelen van applicaties op het gebied van datakwaliteit en backoffice procesautomatisering.

De Smart Software Suite speelt in op de toenemende marktvraag naar kwalitatief hoogwaardige software-oplossingen die zonder softwareontwikkelaars gebouwd kunnen worden.

De groeiende schaarste aan softwareontwikkelaars heeft een belangrijke impuls gegeven aan de ontwikkeling van low-code en no-code oplossingen. In Nederland rapporteerde het CBS al vaker dat er schaarste is en dat een kwart van de ICT-bedrijven openstaande vacatures niet kan vervullen. In 2020 is de verwachting dat er 4x zoveel ontwikkelaarstaken liggen als dat er softwareontwikkelaars zijn. Met de Smart Software Suite kunnen nu eenvoudig oplossingen worden gebouwd zonder softwareontwikkelaars.

Over de Smart Software Suite

Sinds 2007 ontwikkelt Finavista oplossingen voor datakwaliteit, datamigratie en proces- automatisering. In 2017 is gestart met de doorontwikkeling van deze software gebruik makend van de nieuwste Microsoft .Net technologieën. Tegelijkertijd is een algoritme ontwikkeld voor het genereren van software op basis van No-Code configuratie. Dit resulteerde in het No-Code platform genaamd de Smart Software Suite.

Met de Smart Software Suite kunnen zeer snel en efficiënt softwareapplicaties voor datakwaliteit, datamanagement en procesautomatisering worden gebouwd en onderhouden. Daarnaast wordt de oplossing door Finavista zelf ingezet voor het uitvoeren van complexe datamigraties en het verbeteren van datakwaliteit bij haar opdrachtgevers.

Marcel Schenk, oprichter en Managing Partner:
“Met het No-Code platform bieden we onze opdrachtgevers een krachtig alternatief voor hun behoefte aan oplossingen op het gebied van datakwaliteit en procesautomatisering. Dat is zeker in het huidige klimaat, waarin digitalisering een belangrijke randvoorwaarde is voor succes, van het grootste belang. De Smart Software Suite draagt op deze manier direct bij aan het versterken van de concurrentiepositie en operationele performance van onze opdrachtgevers ”.

Lees hier meer over de Smart Software Suite