Over ons2019-02-06T09:41:40+00:00

Toegevoegde waarde

Onze opdrachtgevers bevinden zich in een snel veranderende omgeving als het gaat om klantbediening, digitalisering en het slim inzetten van data. Dit vergt veel van hun operatie en verandercapaciteit. Het is onze missie om onze opdrachtgevers hierbij te ondersteunen en de best mogelijke operational performance voor bedrijven en instellingen realiseren. Dit realiseren we veelal op projectbasis, waarbij het resultaat centraal staat.

Management

Finavista is opgericht in 2003 met het doel diensten en oplossingen te ontwikkelen die meerwaarde bieden in operational performance. Het management wordt gevoerd door Marcel Schenk, Rob van Kerpel en Dennis van den Bos. Gezamenlijk geven we richting aan Finavista en borgen we dat onze opdrachtgevers de resultaten krijgen die ze verwachten. Wilt u een keer persoonlijk kennismaken dan bent u van harte welkom voor een heerlijke kop verse koffie of thee.

Raad van Advies

Als je midden in de materie zit dan kan het helpen als een onafhankelijk persoon af en toe kritisch meekijkt om perspectief te bieden of te klankborden. Daarom laten we ons regelmatig bijstaan door een ervaren Raad van Advies. Leden van de Raad van Advies van Finavista zijn Aad Groen, Cor Broekhuizen en Jolanda Hillebrand-Tijhuis. Gezamenlijk houden zij ons scherp.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Finavista vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. We borgen dat onze organisatie MVO-proof is en zorgen goed voor ons belangrijkste asset: onze medewerkers. Daarnaast sponsoren we diverse goede doelen en zijn onze medewerkers actief betrokken bij de ‘Week van het geld’.

Nieuws

De wereld rondom bedrijven en instellingen ontwikkelt zich razendsnel. Daarom houden we u graag op de hoogte over onze ervaringen, klant-succes-verhalen en de laatste ontwikkelingen.

Voor Sales & Operations Planning (S&OP) en Integrated Business Planning (IBP) is het cruciaal om over de juiste cijfers te beschikken. Hoe zorgt u dat u de data op..
Verzekeringsmaatschappij a.s.r. heeft binnen haar Levenbedrijf opnieuw een grote stap gezet ten aanzien van het beheer van hun verzekeringsportefeuille. Sinds de lancering..
Finavista is onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor in Utrecht. Het bureau, dat hiervoor gevestigd was in Amsterdam, was zijn vorige kantoor ontgroeid. Het nieuwe kantoor is..