Smart Data Migration Suite

Wat betekent het voor u als uw project zich volledig kan focussen op het inrichten van uw nieuwe systeem zonder zorgen over datakwaliteit en datamigratie? De migratiemethode en Smart Data Migration Suite van Finavista geven u grip op datakwaliteit en datamigratie zonder zorgen.

Tevreden medewerkers en klanten

De implementatie van een nieuw systeem is vaak pas echt geslaagd als zowel de medewerkers als klanten tevreden zijn met het resultaat. Dit is in belangrijke mate afhankelijk van de scope en kwaliteit van de data die het nieuwe systeem gaat bevatten. Door een volledig configureerbare en vele malen bewezen Data Migration Suite in te zetten kan de focus gezet worden op de eisen waaraan de data in het nieuwe systeem moet voldoen. Geen IT-ontwikkeltraject dus om een migratiestraat te bouwen, maar volledige aandacht voor de juiste businessrules en kwaliteit van de data.

Aantoonbaar in control

Juistheid en volledigheid bepalen bij datamigratie in belangrijke mate het succes van een project. Interne en externe toezichthouders willen dan ook graag weten hoe juist en volledig de datamigratie is verlopen. Zijn alle klanten overgegaan, klopt de voorraad nog steeds en sluit de financiële administratie aan zijn slechts enkele vragen die gesteld kunnen worden. En hoe is omgegaan met de nog openstaande orders en nog te verwerken administratieve mutaties? Om op al deze controlevragen snel antwoord te kunnen geven bevat de Smart Data Migration Suite standaard een 100% end-2-end audittrail. Middels deze audittrail kunnen alle vragen tot op detailniveau worden beantwoord en bent u aantoonbaar in control.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over aanpak en oplossing om datakwaliteit en datamigratie aantoonbaar en beheersbaar te realiseren leest u dan verder of neem contact met ons op.

datagovernance preview image
Lees verder
Neem contact met ons op